Skriv til brevkassen

Jeg vil gerne dele ud af min viden. Her på siden har du mulighed for at få svar på dine spørgsmål eller problemstillinger. Jeg svarer især på spørgsmål som relaterer sig til dit bogholderi eller regnskab – og med fokus på problemstillinger, der udfordrer dit daglige arbejde i økonomifunktionen.

Du må gerne være anonym, hvis du har behov for det. Til gengæld skal du angive en korrekt email-adresse. Det er kun mig der ser den og den bliver ikke offentliggjort.

Jeg vil bede dig beskrive dit spørgsmål eller problem så udførligt og konkret som muligt. Det giver mig den bedste mulighed for at hjælpe dig.

Bemærk, at jeg ikke garanterer et direkte svar, og jeg svarer ikke på specifikke skattemæssige problemstillinger. Hvis jeg vurderer, at det du tumler med, er noget, som mange spørger til, eller kan hjælpe andre, så vil jeg efterfølgende skrive et blogindlæg om emnet.

I så fald sender jeg dig en e-mail, når svaret ligger online.

brug formularen til at stille dit spørgsmål