om talstærk

om talstærk

Talstærk er et 6 år gammelt firma, men bagved ligger mange års erfaring og solid uddannelse. Jeg står op om morgenen for at hjælpe dig med at få mere værdi ud af din økonomifunktion.

Hvem er Talstærk?

Jeg er Talstærk, mit navn er Lone Vinge, og jeg har i mange år har arbejdet som revisor i Vejles største statsautoriserede revisionsfirma.

Sideløbende har jeg uddannet mig og har i dag en HD i Regnskabsvæsen og en Cand. merc. aud.

Ydermere har jeg tilegnet mig en uvurderlig viden om daglig økonomi og udfordringer af alle slags, som økonomichef i en grossistvirksomhed i Vejle, som jeg har været tilknyttet i mere end 10 år.

Hvad betyder det?

For dig giver det den fordel, at jeg kender dagligdagen til bunds i en økonomifunktion, og på egen krop har mærket alle de administrative regler og besværligheder en moderne økonomifunktion også indeholder.

Jeg har – måske ligesom dig – siddet med følelsen af, ikke at være 100% sikker på, at jeg har gjort det hele korrekt, og mærket at der kunne være brug for at ruske op i mine indarbejdede rutiner og vaner, og se tingene fra nye vinkler.

Netop det, at jeg har været “revisoren” i mange år gør, at jeg 100% ved, hvad de kræver, og hvor det “koster” ikke at være velforberedt, når der skal laves årsregnskab. Den viden har jeg ikke kunnet sidde overhørig, og derfor er Talstærk blevet til.

Så med mig på sidelinjen i din virksomhed, får du derfor både den meget brede erfaring i alle økonomifunktionens facetter og samtidig revisorens skarpe øje. Jeg har passion for tal, og kan li’ at det stemmer, men er på ingen måde pedantisk og kontrollerende.

Mit højeste ønske er faktisk, at du skal få en god fornemmelse i maven med dit daglige arbejde, og opnå en sikkerhed i tallene, som langt overgår, hvad du får ud af et enkelt årligt besøg af din revisor.

Hvorfor vælge Talstærk?

Hos Talstærk sætter jeg en ære i, at du får noget for pengene. Og ikke mindst at du ved, hvad du betaler for. Derfor indgår vi en samarbejdsaftale, inden jeg kaster mig ud i arbejdet for dig. Desuden får du altid en timespecifikation tilsendt sammen med din faktura, så du kan se, hvad jeg har lavet for dig – og jeg fakturerer dig løbende, så du ikke ender med en stor regning, du bliver overrasket over, sidst på året.

Under de forskellige arbejdsopgaver kan du se hvad mine timepriser er for typen af opgave. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for et helt uforpligtende tilbud/estimat på netop din udfordring.

Kontakt mig her for en helt uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer som virksomhed, eller dig som ansat i økonomifunktionen, videre.