Referencer

 

- Helle Janderup, Direktør Danmarks Kirkelige Mediacenter

“Jeg har sjældent fået så effektiv hjælp, så hurtigt og på en så behagelig måde. Lone har stor indsigt i hurtigt at skabe orden i økonomi-arbejdsgange i en virksomhed – og både skabe overblik og struktur for ledelsen og samtidig sikre styr på detaljen. Det sker med fuldstændig ro, indsigt og flair for at inddrage og oplære medarbejderne meget konstruktivt. Både økonomitjek, opgradering af bogholderi og sikring af den fremadrettede arbejdsgang og rapportering har skabt meget stor værdi for os. Jeg kan kun give min bedste anbefaling – Talstærk vil være et fund for mange virksomheder.”

 

- Eirik Sunde, SeaState Aviation

“Vi fik Lone Vinge anbefalet af en person i vores netværk. Som et mindre konsulentselskab ønskede vi at bruge mest mulig tid på salgsarbejde og konsulentydelser. Vi ønskede derfor et firma til at tage sig af vores regnskabs- og økonomifunktion. Talstærk og Lone Vinge har fra starten leveret nøjagtig den service, vi havde behov for og mere til. Vi kan nu føle os sikre på, at vores regnskab er opdateret og 100% i orden. Samtidig er Lone Vinge en meget kompetent rådgiver og sparringspartner, når økonomiske problemstillinger skal drøftes. Vi kan kun anbefale Lone Vinge på det stærkeste til andre organisationer.”

 

-Direktør Poul Bernd

“Talstærk sikrede på en tillidsvækkende vis først sikkerhed i talmaterialet og gennemførte så nogle effektive administrative rutiner.”

“ Lone Vinge har været en god sparringpartner omkring det økonomiske overblik, og er en person, der udstråler troværdighed og fortrolighed. Endelig er Lone skarp og siger sin mening – altid konstruktivt og i godt humør.”

 

- Anja Thrysøe Emborg, Picturing The World

“Lone giver en yderst kompetent rådgivning til min virksomhed. Efter jeg har skiftet revisor til Lone og Talstærk er der kommet meget bedre styr på regnskabet. Lone har været meget professionel og ydet mange gode råd i forbindelse med virksomheden. Yderligere har Lone hjulpet mig med, at få et bedre overblik og forstå økonomien i virksomheden. Det har virkelig været guld værd. Hun forstår, at forklare de forskellige dele af regnskabet, så det bliver forståeligt. Jeg kan kun give Lone og Talstærk mine varmeste anbefalinger.”

 

- Roktoo Aps

“Efter store udfordringer med økonomifunktionen i RokToo ApS har vi med Lones hjælp fået genvundet kontrollen over økonomifunktionen, sekundært virksomheden.

Lones kompetencer er ikke begrænset til det traditionelle bogholderi, men favner langt bredere, som i en rigtig økonomifunktion, hvor der også analyseres og tolkes på tallene. Nøgletal (KPI’ere) gøres hurtigt og let tilgængelige, så de passer til modtagerne af informationerne.

Vi har i RokToo ApS således bevæget os fra en økonomifunktion, der var en ubehagelig klods om benet, til en situation hvor økonomifunktionen bidrager aktivt til virksomheden. Lones uddannelse på kandidatniveau gør det ligeledes ukompliceret at drøfte forhold, der ligger udenfor økonomifunktionen, som eksempelvis lagerforhold, logistik, salg og marketing.

Men det allerstørste aktiv hos Talstærk er nok den direkte tilgang til tingene. Når tingene ikke er for kønne, får man også et ærligt og direkte svar hos Lone. Dét er en efterspurgt kvalitet…..”