Referencer

“Jeg har nu kendt og arbejdet sammen med Lone Vinge, ejer af Talstærk, i 1½ år.

Lones arbejde kan bedst beskrives som effektivt, men omhyggeligt. Hun er selvsagt god til det rent regnskabsmæssige som hun har bygget sin virksomhed op omkring. Men hun er også rigtig god til at forstå, hvad det måtte være, som kunden har svært ved at overskue, og så forklare det på en måde, som giver kunden den fulde forståelse.

Og netop hendes overblik er ganske bemærkelsesværdigt. Man kan ringe til hende og stille et eller andet spørgsmål, og det tager hende kun et splitsekund, at sætte sig ind i hvad man taler om og hvor man har overset, glemt eller misforstået noget. Hvis hun så kun arbejdede med ens eget firma, så var det måske til dels forventeligt, men man bør huske på, at hun har adskillige selskabers regnskab at holde rede på.

Arbejdstidsmæssigt er Lone også meget fleksibel. Hun svarer gerne mails og telefon længe efter almindelig arbejdstid ophør. Og man føler aldrig, at man er til besvær selv om man kontakter hende på disse tidspunkter.

Endeligt så er Lone helt igennem professionel. Hun fremtræder til hver en tid troværdig og overbevisende over for f.eks. revisionen, og ved at hun har ret og står derfor fast på sine udmeldinger.

Oven i det hele har hun så et vindende væsen og lyser altid op, når hun kommer på vores kontor og hun er en person, som det er behageligt både at arbejde med og at være sammen med.”

Jesper Jakobsen, adm. direktør, LR Marine A/S

 

“Alt for længe brugte jeg med en revisor, der hverken havde styr på det ene eller det andet. Det gjorde, at jeg kørte min forretning uden at have styr på tallene.

Det fik jeg heldigvis styr på med Lone. Lone har sørget for, at jeg måned for måned har det komplette overblik over mine finanser og er tryg i, at alt spiller, når Lone har siddet med det.

Det er uden tvivl, de bedste penge jeg investerer i min forretning. De aller, aller varmeste anbefalinger herfra!”

Kristian Scharling, direktør, Somera ApS

 

“Lone Vinge har været tilknyttet Vica Danmark A/S som ekstern regnskabschef siden sommeren 2016 og frem til efteråret 2019 – hvor vores virksomhed nu har vokset sig så stor, at vi har besluttet at etablere en intern økonomifunktion. Vi havde kendskab til Lone helt tilbage fra hendes opstart af Talstærk, hvor hun dengang var med til opbygning af vores daværende kalkuleringssystemet, et system brugte vi helt frem til indførelsen af et nyt større ERP system.

Lones kompetencer spænder lige fra både varetagelsen af dagligt bogholderi og løn, til udarbejdelsen af månedsafslutninger med overlevering af afstemt materiale og møde til direktionen. Hun har endvidere været en aktiv medspiller i udarbejdelsen af færdige udkast til vores eksterne årsrapporter og ved revisionen arbejdet tæt sammen med vores revisorer.

Vi har i hele perioden haft støt stigende vækst og også opkøbt og fusioneret virksomhed. Det har krævet overblik og sans for detaljer undervejs, noget Lone har behersket og været skarp på at hjælpe os igennem. I hverdagen har vi kunnet bruge de mange kompetencer Lone har indenfor både regnskab og ikke mindst dagligdagens udfordringer i en økonomifunktion i udvikling – og spørgsmål og problemer er altid løst hurtigt og sikkert.

I forbindelse med overdragelse af økonomifunktionen til vor nye medarbejder, har Lone sørget for en både hjælpende og kompetent overlevering, hvilket har betydet, at vores nye medarbejder har været rigtig godt klædt på lige fra starten. Det er vi særdeles glade for og sender gerne Lone videre til en ny økonomifunktion, som har brug for en opgradering.”

Anders Christiansen, direktør Vica Danmark A/S

 

“Talstærk sikrede på en tillidsvækkende vis først sikkerhed i talmaterialet og gennemførte så nogle effektive administrative rutiner.”

“ Lone Vinge har været en god sparringpartner omkring det økonomiske overblik, og er en person, der udstråler troværdighed og fortrolighed. Endelig er Lone skarp og siger sin mening – altid konstruktivt og i godt humør.”

Direktør Poul Bernd